Budapest II. kerület


0 Ft
ID
1029

Leírás

MINDEN ÍZÉBEN MINŐSÉG! 3 SZINTEN, 300 M2-ES LAKÓTERÜLETŰ (255 M2 LAKÁS + 49 M2 GARÁZS), NAPPALI + 3 HÁLÓS + DOLGOZÓSZOBÁS + 3 FÜRDŐSZOBÁS, DUPLA GARÁZSOS BUDAI LUXUSINGATLAN, 650 M2 ÖNÁLLÓ TELKEN, EXTRA PANORÁMÁVAL, TÖBB PANORÁMA TERASSZAL IGÉNYESEKNEK ELADÓ!

ÖNÁLLÓ BUDAI LUXUSHÁZHOZ JUTHAT MOST - EGY LUXUSLAKÁS ÁRÁÉRT!

Budapest II/A. kerület lankás hegyvidéki területén, kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel ellátott területen eladó egy szinte új, nagyon igényesen megépített luxuskivitelű, háromszintes családi ház. Az alsó garázsszint fűtött garázsbejárón keresztül érhető el, ahol egy közel 50m2-es, 2 állásos garázs, 2 nagyméretű gépjármű számára is kényelmes, egymás melletti beállást biztosít. A teljes garázsszint fagyálló és magas kopás-állóságú, anyagában színezett gres (kőporcelán) padlólap burkolattal van ellátva. A garázsszinten helyezkedik el a ház épületgépészeti és kazán központja, ahol egy több körös, teljesen automatizált JUNKERS gázkazán biztosítja a 3 szintes épület fűtését és meleg víz ellátását.

Ezen az alsó szinten található továbbá és önálló, több hűtőgép, mélyhűtő láda tárolására is alkalmas élelmiszer kamrahelyiség, ahol a szükség szerint a téli-nyári befőzés gyümölcseit és a pincehideg borkollekciónkat is elhelyezhetjük. Ugyanitt található egy hatalmas gardrób és szerszámos tároló helyiség, továbbá egy közel 30m2-es konditerem és szauna berendezésére épített helyiség, amelyből egy nagyon tiszta hangulatú, zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel ellátott önálló fürdőszoba található.

A garázs, illetve földszinti területről közvetlenül egy belső, zárt, fűtött és nagyon elegáns, patinás, egyedi kovácsoltvas korláttal díszített lépcsőházon keresztül juthatunk a ház második, illetve harmadik lakószintjére. Az első emeleti, nappali szintet közvetlen kerti bejáraton keresztül is megközelíthetjük. Tágas előszobából és közlekedő folyosóból nyílik a hatalmas, közel 40m2 alapterületű és nagyon világos nappali, amelyből közvetlenül juthatunk ki a ház egyik ékességére, a közel 20m2-es panoráma teraszra.

Itt a kellemes nyári estéken kívül akár hétvégi családi ebédeket, eseményeket is eltölthetünk, de igény esetén akár egy többszemélyes JACUZZI medence elhelyezésére is lehetőséget biztosít ez az extra terasz, amely a város feletti elhelyezkedésével, az egyedülálló látvánnyal, a kristálytiszta hegyvidéki levegőn, az esti csillagos égbolt alatt igazán különleges élményt nyújthat az itt forró fürdőt, illetve hidromasszázs terápiát vevő tulajdonosoknak vagy akár vendégeiknek is. Ezen a különleges helyen olyan különleges élményekben lehet részünk, amelyek teljes testi és lelki felüdülést nyújthatnak az itt lakóknak.

Az egyébként padlófűtéssel és kondicionáló szalagradiátoros fűtéssel is ellátott hatalmas nappaliban található a ház másik ékessége egy nagyon jó huzattal rendelkező, igényes, natúr kőburkolattal ellátott szilárdtüzelésű kandalló, amely tűzálló ajtajának beállításával használható zárt égéstérrel, de nyitott állapotban is. Téli estéken ez a kandalló szinte az egész házat átmelegíti és olyan különleges hangulatot biztosít az itt lakóknak, amelyhez hasonló élményben csak a fiatalkori tábortűz mellett részesülhettünk.

Az emeleti, nappali szinten található továbbá a hátsó gyönyörű kertre néző hatalmas, 20m2-es étkezős konyha, minőségi és rendkívül hangulatos beépített angol Chippendale konyhabútorral, beépített Electrolux hűtőgéppel, mosogatógéppel, elektromos kerámialappal és sütővel, továbbá kétmedencés, hatalmas mosogatóval. A konyhából egy hatalmas, közel 50m2-es kerti teraszon keresztül közvetlenül megközelíthető a gyümölcsfákkal és gyönyörű örökzöldekkel szépen beépített hátsó lankás kertrész, ahol a nyári melegben hűvösebb szegleteket találhatunk akár egy szabad ég alatti közös vacsorához vagy ebédhez.

Ezen a nappali szinten található még egy félszoba, amely jelenleg dolgozó szobaként van berendezve, továbbá egy nagyon elegáns, kádas, zuhanyzós, wc-vel és bidet-tel ellátott fürdőszoba.

A nappali szintről a belső lépcsőházon keresztül juthatunk a felső lakószintre, ahol egy hatalmas, 33m2-es hálószoba (amely igény estén akár 2 szobává is átalakítható) található, a hozzá tartozó felső panoráma terasszal és egy saját 10m2-es nagyon igényes fürdőszobával, ahol a szép fürdőszoba bútoron kívül GEBERIT tartályos wc, bidet, sarokkád és egy falba épített hidromasszázs rendszerrel felszerelt német HOESCH zuhanykabin is található.

A felső szinten helyezkedik el továbbá 2 másik hálószoba, mindkettő a hátsó kertrészre néző közös erkélyrésszel, továbbá egy a folyosóról megközelíthető külön önálló, minőségi fürdőszobával (mosdó, wc, zuhanyzó és bidet).

Az egész házat a minőség, igényesség és elegancia jellemzi, nagyon szép belsőépítészeti megoldásokkal, a nagyon finom és elegáns lépcsőházban üvegtégla bevilágító ablakkal, fa lépcsőburkolatokkal és igazán igényes kovácsolt vas és fa korláttal. Valamennyi területen mázas és anyagában színezett kőporcelán padlólapok, exkluzív fali csempe burkolatok, tömörfa lépcsőburkolatok és néhány kisebb területen szép laminált padlóburkolatok találhatók.

Részleteiben műszakilag és esztétikailag gondosan megtervezett és teljesen összkomfortos (triplakomfortos), luxus kivitelű lakóépületről beszélhetünk, amely a 2000-es évek közepén épült, szinte új és kora nem haladja meg a 10 évet.

A ház kiváló energetikai rendszerrel, dryvit hőszigeteléssel, fűtőkábellel automatizáltan fagymentesített gépkocsi behajtóval, gyönyörű, rozsdamentes utcai kerítés fronttal, gazdaságos és modern gázkazánnal, cirkó és padlófűtéssel, 3 szinten külön beélesíthető riasztórendszerrel, a parkosított kertrész automatizált locsolórendszerrel rendelkezik.

Ez a luxuskivitelű nappali + 3 hálószobás + dolgozószobás, duplagarázsos, saját kertes, extra panorámás, 3 szintes családi ház tökéletes zöldövezeti lakókörnyezetet nyújt a legigényesebb családok számára is.

Az ingatlan csendes, világos, extra panorámás, csak minőségi alapanyagokból épült és a szeparált, intim elhelyezkedése mellett ugyanakkor közel van a Budapest belvárosához csatlakozó tömegközlekedéshez. Jó szívvel ajánljuk ezért ezt az ingatlant azoknak, akik egy hasonló luxuslakás árának megfelelő vételárért cserében egy önálló, saját kerttel és garázzsal rendelkező gyönyörű, panorámás, zöldövezeti budapesti családi ház birtokosai szeretnének lenni.
Tömegközlekedés:

Busz
Infrastruktúra 500m-en belül:
Élelmiszerbolt, Orvosi rendelő, Zöld park

Tulajdonságok

Település:
Budapest II. kerület
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Ház / Családi ház
Alapterület:
300 m2
Szobaszám:
4 + ½
Komfort:
Luxuslakás
Szintek száma az épületben:
3 szintes
Fűtés:
Gáz - cirkó
Terasz:
40 m2
Parkolás benne van az árban:
IGEN

Kapcsolat

LUXUSINGATLAN ORG

Kollégánk elérhetőségei

LUXUSINGATLAN ORG

+36 (20) 235 0250

uzenetkuldes@proton.me

Üzenetküldés


Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Szabályzatot