Budapest II. kerület


118.000.000 Ft
ID
1082

Leírás

MAMMUT Bevásárlóközpont közelében, liftes, szép polgári házban eladó egy teljes körűen, frissen felújított 3 szobás, erkélyes és külön fedett verandás, kettő fürdőszobás, klimatizált luxuslakás.

Teljesen új elektromos és gépészeti hálózat, kiépített riasztórendszer, új kondenzációs kombi cirkó gázkazán új radiátoros fűtési rendszerrel, új klíma, 2 új fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, illetve dupla toalettel, új, teljesen gépesített konyhabútor BOSCH és Whirlpool konyhagépekkel, elektromos irányítású redőnyrendszer, új hideg és melegburkolatok, igényes belsőépítészeti megoldások.

Az ingatlan nagyon jó állapotú, patinás, nagypolgári téglaépítésű, liftes társasházban található, kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával ellátott helyen.

Kéznyújtásnyira az éjjel-nappali villamos, busz és METRÓ közlekedés, számtalan bevásárlási és sportolási lehetőség. A Fény utcai piac, a MAMMUT Bevásárlóközpont, továbbá a Marczibányi téri Sportközpont maximális szolgáltatást és kényelmet nyújt az ideköltözőknek.

Az igényesen felújított nagypolgári luxuslakás teljesen tehermentes és igény esetén gyorsan beköltözhető! Tömegközlekedés:
Metró, Villamos, Busz
Infrastruktúra 500m-en belül:
Iskola, Óvoda, Bölcsöde, Posta, Élelmiszerbolt, Orvosi rendelő, Játszótér, Zöld park

Tulajdonságok

Település:
Budapest II. kerület
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Lakás / Tégla
Alapterület:
92 m2
Szobaszám:
3
Komfort:
Dupla komfortos
Emelet:
1. emelet
Lift:
Van
Fűtés:
Gáz - cirkó
Erkély mérete:
3 m2
Terasz:
6 m2
Parkolás:
Közterületen parkolás

Kapcsolat

LUXUSINGATLAN ORG

Kollégánk elérhetőségei

LUXUSINGATLAN ORG

+36 (20) 235 0250

uzenetkuldes@proton.me

Üzenetküldés


Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Szabályzatot