Budapest

II. kerület, Országút, Keleti Károly utca


69.700.000 Ft
ID
1107

Leírás

ITT, A "HELY" - a LUXUS. Az épület és a lakás - azzá tehető.

Budapest II. kerületi Keleti Károly utca elején, a Mechwart parktól és a Margit körúttól pár lépésre eladó egy 56 m2-es, 2 szobás, világos lakás, téglaépítésű társasházban.

Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés mellett, a Rózsadomb aljában, gyönyörű környezetben.

A társasház jelenleg nem liftes és régi állapotú, azonban a kiváló elhelyezkedése miatt annak egy emeletráépítéssel egybekötött, szinte teljes felújítása várható olyan konstrukcióban, amely az itt lakóknak vagy az ide költözőknek anyagi terhet nem jelent.

A társasház tervezett felújítása során liftet is kap a társasház.

Az ingatlan közös költsége jelenleg korlátlan vízfogyasztással együtt 23.000,-HUF/hónap, a lakás így vízórával jelenleg nem, azonban saját, egyedi gázórával és villanyórával rendelkezik.

A lakás melegvízellátását és fűtését saját JUNKERS gázcirkó készülék biztosítja, amely bélelt saját kéményre van rákötve.

Az ingatlan átlagos, közepes állapotú, kerámia, faburkolatai igény szerint felújíthatók. A nyílászárók a hagyományos dupla fakeretes, üvegezett ablakok, amelyet a régebbi stílus kedvéért is meghagytak.

A lakás 2 szobája utcafront felé néz, a három ablak nagy világosságot biztosít. A téglaépítésű társasház főfalai vastagok, 50 cm körüli méretekkel rendelkeznek, amely jellemzően jó hőszigetelést biztosít.

A lakásban jelenleg Vodafone NET és TV szolgáltatás van bekötve.
A jellemző rezsiköltségek (nem folyamatos itt lakás mellett) 2-4.000,-HUF/hónap villamosenergia, a gázfogyasztásnál pedig télen 20-30.000,-/HUF, nyáron 5-10.000,-HUF volt a jellemző.
A kislétszámú társasház lakóközössége kifejezetten csendes és kulturált, illetve segítőkész.
A lakásban korábban részleges felújítások és folyamatosa karbantartások történtek, de ma az állapota egy közepes, használt állapotban felel meg. Elektromos hálózata a tulajdonos elmondása szerint korábban volt felújítva, a kémény a gázcirkónak kibélelve, de a lakásban teljes felújításra az utóbbi 20 évben nem került sor.

A lakás közvetlen közelében számtalan kisebb és nagyobb élelmiszer bolt, szolgáltató, étterem és áruház található. 5 perc sétával vagy 1-2 villamosmegállónyi utazással a MAMUT Bevásárlóközpont és Sportközpontok, teniszpályák is elérhetők.
Az ingatlantól 50 méterre található a gyönyörű a Mechwart Park, amely pihenésre, kikapcsolódásra, olvasásra, baráti beszélgetésekre kiválóan alkalmas. Ugyanígy kb. 200 méternyi sétával a különlegesen szép Millenáris Park környezetét és szolgáltatásait élvezhetjük.

Az ingatlan a Margit körúttól 100 méterre fekszik, ezért éjjel-nappali közlekedéssel Budapest belvárosa percek alatt elérhető és egy késő esti színházi program után is kényelmesen és gyorsan hazaérhetnek az ide költözők.

Kiváló megoldás lehet ez az ingatlan fiatal pároknap vagy akár idősebbeknek is, akik az infrastruktúra közelében szeretnének egy kényelmes, frekventált otthon találni. És szintén kiváló megoldás lehet orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának vagy éppen cégképviseletnek a Rózsadomb aljában.
A társasház egyhangú döntése szerint emeletráépítés támogatásával oldják meg a ház felújítását és lifttel történő ellátását, amelynek megvalósulása esetén jelentős értéknövekedést eredményezhet ebben a lakóingatlanban is.













Tulajdonságok

Település:
1024 Budapest II. kerület
Településrész:
Országút
Közterület:
Keleti Károly utca
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Lakás / Tégla
Alapterület:
56 m2
Tulajdonjog / bérleti jog:
Tulajdonjog
Költözhető:
Azonnal
Állapot:
Jó állapotú
Komfort:
Összkomfortos
Tetőtér:
Nem tetőtéri
Emelet:
2. emelet
Lift:
Nincs
Fűtés:
Gáz - cirkó
Belmagasság:
3 méter felett
Erkély:
Nem
Akadálymentesített:
Nem
Kertkapcsolatos:
Nem
Honnan nyílik:
Lépcsőházból
Kilátás:
Utcára néző
Parkolás:
Közterületen parkolás
Extrák:
Tehermentes

Térkép

Kapcsolat

Luxusingatlan Irodavezető

Kollégánk elérhetőségei

Luxusingatlan Irodavezető

ingatlan szakértő - irodavezető

06 20 235 0250

uzenetkuldes@proton.me

Üzenetküldés


Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Szabályzatot