Budapest

VIII. kerület,


295.000.000 Ft
ID
1103

Leírás

Budapest VIII. kerület közkedvelt zöldövezeti kertvárosi területén, a Tisztviselő telepen, a belvároshoz nagyon közel eladó egy 822 m2 telken lévő többgenerációs, kb. 360 m2 beépített lakótérrel és hasznosítható egyéb területtel rendelkező családi ház.

A polgári stílusú épület gyönyörű és nagyon rendezett környezetben, kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel ellátott helyen fekszik.

Az ingatlan 3 szinten beépített, az udvarból több lejárattal is rendelkező szuterén szinten 10 db. önálló helyiség található, amelyet korábban lakásként, műhelyként, raktárként használtak, saját WC-vel, öltözővel, közművekkel ellátott, sokféle célra ma is hasznosítható terület.

A ház saját belső kertjéből a családi házban 2 lakás közelíthető meg önálló bejárattal. A nagyobbik, magasföldszinti lakás nappali + hall + 2 hálószobával, egy hatalmas konyhával, külön fürdőszobával és WC-vel, illetve egy kamrahelyiséggel rendelkezik.

Tágas, hatalmas belső terek, nagyméretű szobák, sok ablak és átszellőztethetőség, körbejárhatóság jellemzi. Nagyon csendes és nagyon világos a lakás.

Ebből a magasföldszinti lakásból juthatunk a tetőtérbe, ahol egy közel 40 m2-es nappali + hálófülkés, külön fürdőszobás lakás került kialakításra, amelynek ablakai a hatalmas belső zöld kertre néznek. A tetőtérben igény esetén további kb. 100-140 m2 terület beépíthető.

A családi ház 1986-ban hozzáépítéssel bővítésre került, amelynek során a belső kert irányában egy külön belső kerti lépcsőfeljárattal, egy kb. 15 m2-es fedett, de nyitott, magasföldszinti elhelyezkedésű terasszal, külön fürdőszobával, WC-vel, előszobával és konyhával rendelkező nappali (jelenleg étkező) + 2 hálószobás lakás került kialakításra.

A teljes ingatlan több cirkófűtéssel, több villanybojlerrel, víz, gáz és elektromos órákkal, illetve ipari árammal ellátott. Alkalmas többgenerációs együttélésre, de akár vállalkozás, kereskedelmi egység párhuzamos működtetésére is.

A többlakásos családi ház hatalmas, tágas zöld belső kerttel rendelkezik, ahol medence, pihenőhelyek is kialakításra kerültek.

Az ingatlan területére gépkocsi behajtás és belső parkoló kialakítása jelenleg nem oldható meg, így alapvetően az ideköltözőknek a csendes és biztonságos utcai parkolóhelyekkel kell számolniuk. Ingatlanonként azonban több gépjárműre ingyenes önkormányzati parkolási engedélyt lehet kiváltani igény esetén.

Az ingatlan közvetlen környezetében található a Népliget, a Nagyvárad tér, a SOTE, a Könyves Kálmán körút és az Orczy út. Számtalan éjjel nappali villamos és buszjárattal, elérhető távolságban METRÓ-val és pár percre a körúttól, bevásárló központoktól, Budapest belvárosától.

Kiváló élettér és saját intim, zöld belső kertes lakásmegoldás lehet ez összeköltözőknek, gyermekes családoknak, többgenerációs együttélést előnyben részesítő, családcentrikus érdeklődőknek egyaránt.

Hatalmas, tágas kertje teljesen védett, családi, baráti együttlétekre, gyermekek szabadtéri tartózkodására, játékmegoldására kiváló zöld terület. Gyakorlatilag, szinte Budapest belvárosában.
Tömegközlekedés:

Villamos, Busz
Infrastruktúra 500m-en belül:
Iskola, Óvoda, Bölcsöde, Posta, Élelmiszerbolt, Orvosi rendelő, Játszótér, Zöld park

Tulajdonságok

Település:
Budapest VIII. kerület
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Ház / Családi ház
Alapterület:
365 m2
Szobaszám:
8
Komfort:
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben:
3 szintes
Fűtés:
Egyéb
Terasz:
20 m2
Parkolás:
Közterületen parkolás

Kapcsolat

LUXUSINGATLAN ORG

Kollégánk elérhetőségei

LUXUSINGATLAN ORG

+36 (20) 235 0250

uzenetkuldes@proton.me

Üzenetküldés


Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Szabályzatot