Budapest XII. kerület


0 Ft
ID
1074

Leírás

XII. kerület Széchenyi-hegy egyik legkeresettebb utcájában, extra panorámás helyen, kristálytiszta levegőn - tip-top - extrán felújított lakás igényeseknek eladó!

A lakás alapterülete: 36 nm, 1 szoba + hálófülke - amerikai konyha - fürdőszoba elrendezésű, egy zárható külön gardróbszobával + 2 nm erkély.

A lakás 12 éve lett teljesen felújítva.
Bontva a tégláig, aljzatbetonig, minden nyílászáró és minden közmű cserélve, nulláról újraépítve. Új villanyóra, gázóra.

A lakás lépcsőház felé eső téglafala korszerű Ytong elemekkel újrafalazva.

Falakon aljzaton 10+ cm kőzetgyapot-nikecell hőszigetelés, azon gipszkarton, a padló parkett (nem szalagparkett), méretre csináltatott egyedi fa ajtók, ablakok gáztöltésű termoplán üvegekkel, a bejáraton biztonsági acéltokos acélajtó 12 pontos dupla biztonsági zárral.

A szobában, a hálófülkében és a gardróbban vállmagasságig faburkolat.

A vízcsövek rézből, minden gépészet korszerű anyagokból, túltervezett kapacitással. Junkers turbocirkokazán, Junkers programozható termosztáttal, a fürdőszobai fűtőtest elektromos plusz fűtőbetéttel külön is fűthető.

A fürdőszobában és a konyharészen padlófűtés is van a fűtőtestek mellett. A szobában LG légkondicionáló, a fürdőszobában Laufen szaniterek, a hőszigetelt kádban hatfúvókás jakuzzi.

A fürdőszobában olasz csempe, a tükör körül garantáltan eredeti marokkói kézműves csempedísz található. A konyhában olasz csempe és padlólap került beépítésre.

A konyhában nagyméretű fagyasztós hűtő, programozható sütő, kerámia főzőlap, grilles mikrosütő, szellőzőkéménybe kötött elszívó és mosogatógép van, minden az akkor kapható legmodernebb Whirlpool gyártmány.

A gardróbszoba - nagyon praktikus - teljes (Ikea) berendezése, a szobában lévő - méretre csináltatott - polcrendszer, az ágyneműtartós-biomatracos ágy, a csillár+falikarok és a teljes konyhabútor is megfelelő megállapodás esetén a lakásban marad.

A közös költség 11.000 Ft, ebben benne van a korlátlan vízdíj (bár a lakásnak van vízórája). A fűtési költség - a tökéletes szigetelés miatt - nagyon alacsony. Ugyanezért, a lakás nagyon csendes is.

Az ingatlan kiváló megoldást jelent egyedülállóknak, fiatal pároknak vagy akár befektetőknek, mert ide csak beköltözni kell és gyakorlatilag magas áron, biztosan és szinte azonnal akár kiadható!

Internet, TV és telefon szolgáltatások a T-Home és rövidesen a DIGI szolgáltatásában is megrendelhetők.
Tömegközlekedés:

Busz
Infrastruktúra 500m-en belül:
Élelmiszerbolt, Zöld park

Tulajdonságok

Település:
Budapest XII. kerület
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Lakás / Tégla
Alapterület:
36 m2
Szobaszám:
1 + ½
Komfort:
Összkomfortos
Emelet:
4. emelet
Fűtés:
Gáz - cirkó
Erkély mérete:
2 m2

Kapcsolat

LUXUSINGATLAN ORG

Kollégánk elérhetőségei

LUXUSINGATLAN ORG

+36 (20) 235 0250

uzenetkuldes@proton.me

Üzenetküldés


Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Szabályzatot